Gespecialiseerde behandelingen

Tijdens de gespecialiseerde behandelingen wordt er gewerkt met speciale maskers en ampullen met hoge werkstoffen zoals anti-oxidanten, vitamines en mineralen. Het resultaat is een stralende teint en een huid met veel frisheid en energie.

Behandelingen
Vitamine C behandelingen (90 minuten) Vitamine C gelaatsbehandeling (rijpere huid met doffe/vale teint)

Een behandeling welke een intensief verzorgende en vitaliserende werking heeft op de huid. Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid meer flexibiliteit en kracht krijgt. Verder werkt vitamine C nog meer dan vitamine E als beschermer tegen vrije radicalen.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, stomen, jojoba & vitamine E ampul, vitamine C masker, massage van gezicht,hals, decolleté, oogcréme, vitamine C dag/nachtverzorging.

€ 57,50
Spa Vitamine C Lift-off behandeling

Dermatologen zijn het er al jaren over eens dat water het meest belangrijke component van de huid is. Dit zorgt ervoor dat de huid haar jeugdige uitstraling behoudt. In de spa vitamine C lift-off behandeling wordt gewerkt met een masker wat de huid compleet hydrateert.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, stomen, Vitamine repair complex ampul, vitamine C lift-off masker, multi hydrovital ampul, liftende massage van gezicht, hals, decolleté, vitamine C oogverzorging, vitamine C dag/nachtverzorging.

€ 69,50
Protection & anti-ageing gelaatsbehandeling

Het protection &anti-ageing masker bevatten hoge concentratie vitamine en mineralen. Dit masker heeft een hydraterende en kalmerende werking op de huid en is rijk aan anti-oxidanten zoals: cranberry, aardbei framboos en zwarte bes. Het masker werkt als een multi vitamine voor je huid.De huid is zeer goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en een stralende teint.

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Reiniging, dieptereiniging, stomen, Multi Hydrovital ampul, protection & anti-ageing masker, massage van gezicht, hals, decolleté, serum, vitamine C oogcrème en Vitamine C dag/nachtverzorging.

€ 72,50
Caviar Derma Concept Rejuvenating lift-off behandeling

Caviar is een sleutel ingrediënt voor de regeneratie van huidcellen. Het levert bouwstenen om de huidcellen optimaal te laten functioneren. Caviarextract is rijk aan vitamine A, B, D, E mineralen en aminozuren. Deze werkstoffen hebben diverse, positieve effecten op de huid. Zo stimuleren zij de aanmaak van collageen en vertragen ze tegelijkertijd het verouderingsproces dankzij de antioxiderende werking. De huid krijgt een hydratatie boost en de textuur wordt verbeterd waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Voor een egale tint en gezonde glow!

De behandeling zal als volgt worden uitgevoerd: Welkomstmassage van nek, schouders, reiniging, dieptereiniging, energizing Caviar ampul, Caviar mask, huidverbeterdend massage, Caviar serum, Caviar oogcrème, Caviar crème.

€ 72,50